top of page
outdoor tréning, csapatépítő túra

CÉGEKNEK


 
Hisszük, hogy a természet az a közeg, ahol a legkönnyebb egymásra hangolódni, kilépni a mindennapok megszokott ritmusából, és új keretek között, újra megismerni egymást. Olyasvalami, ami nagyon új, nagyon más, éppen ezért hatékonyan épít minden csoportot.
„ Az egész nagyobb, mint a részek összege” – ez lehetne talán az általunk kínált outdoor tréningek jelmondata. Olyan vezetőknek ajánljuk, akik sejtik, hogy több rejlik az általuk vezetett csoportban, akik úgy gondolják, hogy az együttműködés fejlesztésével produktívabbá válhatnak.
 
Néhány szó a programról általában: A tréninget tréner vezeti, aki a programot minden esetben az adott csoportot figyelembe véve építi fel úgy, hogy az a leghatékonyabban támogassa a kitűzött célt. Törekszünk arra, hogy az együttműködési készség fejlesztésén túl tanulságos, érdekes legyen. A felnőtt korosztály számára összeállított, kihívást jelentő feladatok, és az azt követő megbeszélések segítik az önismeret fejlődését, egymás megismerését, a bizalommal teli, támogató légkör kialakulását, és ezáltal hozzájárulnak a csoport fejlődéséhez, az eredményes együttműködéshez és a teljesítmény növeléséhez.
 

 
Céljuk a közös, tartalmas élményszerzés. Programjaink kerékpárra, kenura, túrabakancsra, vagy ezeket ötvözve készülnek, speciálisan a csapat igényeinek megfelelően. A felnőtt korosztályra összeállított játékos feladatok egyszerre jelentenek kihívást, és teszik kötetlenné, feledhetetlenné az itt eltöltött időt.
 
Túráink remekül alkalmasak az egyhangú munkanapok monotonitásának megszakítására, vagy akkor, ha szükséges némi motiváció. Ajánljuk, ha az utóbbi időben túl keményen hajtottak, vagy ha új taggal bővült a munkahelyi közösség, és cél az ő integrálása, illetve ha egyszerűen csak közös programra vágynak.
 
Bár minden esetben csoportra szabjuk ezeket a programokat, kedvcsinálónak álljon itt kettő a mi kedvenceinkből:
 
"Egy szelet Dunakanyar"
Kényelmes, körülbelül 4 órás program, melynek keretében rövid kincs-kereső sétát teszünk Zebegényben, majd kerékpárra szállva áttekerünk Nagymarosra. A meglepetés csapat-feladatra az Édeske cukrászdába térünk be, visszafelé pedig frissítő limonádét iszunk a Kerékbárban. A játékos feladatokkal színesített út hossza 18 km - bárki számára teljesíthető, aki tud kerékpározni.

 
"Mission Impossible"
Bike&boat túra a bevállalós csapatoknak. Az út 10 km kerék-pározással indul, majd a csapat vízre száll, megbirkózik a feladatokkal, megküzd a helyi aligátorokkal, végül beveszi a zebegényi bázist. A megfelelő energia utánpótlást bográcsos ebéddel biztosítjuk. Átlagos fizikummal bárki teljesítheti, viszont a játékkedv elengedhetetlenül szükséges!

            olvashatsz további túratippeket!

Csapatépítő túrák
Outdoor tréningek
bottom of page