top of page
osztálykirándulás

ISKOLÁKNAK


 
Ha csak bringát, vagy kenut szeretnétek tőlünk bérelni, és önálló tervek alapján fedeznétek fel a Dunakanyart, csak időpontot szükséges egyeztetnünk.
A kerékpárok kényelmesek, strapabíróak, és jól felszereltek - a rendszeres szervízről is gondoskodunk.
Evezéshez 6 személyes családi kenukat ajánlunk, melyek stabilak, biztonságosak. A kenukhoz a lapát mellett természetesen mentőmellényt is biztosítunk, illetve kölcsön adunk egyet a vízhatlan hordóink közül.
 

 
Ha ránk bízod a tervezést, és a túra logisztikai szervezését, rengeteg gondot levehetünk a válladól.
Ismerjük a helyszínt, az útvonalak hosszát, nehézségi fokát. Tudjuk, hol érdemes fagyit, vagy lángost enni, bringáról kenuba szállni, kikötni, fürödni - és ráadásul probléma esetén biztos háttérként ott vagyunk a csoport mellett.
Ha kerékpároznátok, vagy eveznétek, esetleg kipróbálnátok mindkettőt, komplett túrát javaslunk, és le is vezetjük.
Bár a gyerekeket  sokkal jobban ismered nálunk, de amennyiben megosztod velünk a róluk szerzett tapasztalataidat, kifejezetten a csoport számára összeállított programmal készülhetünk.
 

 
Ez a „csúcs” a szervezett túrák közül – a fullextrás...
Lényege, hogy a kerékpáros-kenus túrát tovább színesítjük bográcsos ebéddel. A kenukkal kikötő éhes csapat ezzel pótolhatja az addig elégetett kalóriákat, pihenhet, fürödhet, lazíthat az út hátralevő része előtt.
          olvashatsz ilyen túratippet!

Az aktív kikapcsolódás kihívást jelent, segíti erősíteni a csapatszellemet, fejleszti az együttműködési készséget, és feledhetetlenné teszi a kirándulást.

Kerékpár/kenu kölcsönzés
Túraszervezés, Bike & boat program
Bike & boat & bogrács
bottom of page