top of page

PARTNEREINK

Anchor 1

NATURA HILL ZEBEGÉNY

A Natura Hill Zebegény legmagasabb pontján fekszik. Két hektáros birtokukon több épületben várják a pihenni vágyókat. Slow food fine bistro, több szauna, pezsgőfürdők, 11 4*-os butikszoba, rendezvényterem, fél hektár levendula és az egyik legszebb dunakanyari panoráma.

 

https://naturahill.hu/

naturahill-zebegeny-galeria-foepulet-15.jpg
DSC-1003 (Nagy).jpg

MALOMKERT
ÖKOTURISZTIKAI KÖZPONT

A Malomkert Ökoturisztikai Központ kicsit olyan, mint egy jósnő üveggömbje. Szinte bármit meglátni benne: bivalytenyészet, bio gyümölcsös, őstermelői gazdaság, étterem, grillterasz, bár, rendezvényközpont, szálláshely, horgásztó, romantikus kastély, vadregényesebb lovarda, … nagyon hosszan sorolhatnánk. Egy családi vállalkozás, amiben még az alkalmazottak is többé vagy kevésbé, de családtagok. Leírni nehéz lenne ennyi mindent – látni viszont érdemes!

http://malomkert.hu/

ZEBEGÉNYCABINS

Hegyi Kabin

Modern kabin, pazar panorámával a Duna-kanyarra. Skandináv design, lusta reggelik a hatalmas teraszon és egy „olvasókabin” amiért mindenképp érdemes kipróbálni a Hegyi Kabint. Az elmúlt években a digitális nomádok egyik kedvenc szállás és munkahelye.

Kanyar – NordicCabin

A tiny house mozgalom, manapság már egy nagyon széles rajongótáborral rendelkezik. A ház a klasszikus A-frame formában, kis alapterülettel, galériával épült méghozzá fából, amelyek kombinációja egy egyedülálló stílust ad a Kanyar – NordicCabinnak.  Letisztult, északi belső, olvasósarokkal és egy felejthetetlen galéria természetesen csodálatos kilátással a kanyargó Dunára.

Völgyház

Zebegény egyik leghangulatosabb utcája, a ház végében patak folyik és mondhatni a kert maga a Börzsöny. Bár a mókusok, szarvasok néha benéznek az udvarba, itt garantáltan senki sem fog zavarni a pihenésben. Nyáron a kert varázsa, télen a kandalló és a ház otthonossága, ami elvarázsol.

http://www.zebegenycabins.hu/

SZKA.jpg

SZÁLLÁS ZEBEGÉNY

Kettecskén Vendégház -Zebegény

Igazi kuckó. Kis alapterületen, minden igényt kielégítő, jól felszerelt, klimatizált, wifis stúdióapartman. A házikóhoz saját mezitlábas park tartozik. A kertben grillezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre egyaránt van lehetőség.

www.kettecskenvendeghaz.hu

Házadombon Vendégház - Zebegény 

Különleges hangulatú, csodás dunai panorámájú, hűvös téglaépítésű ház, hatalmas terasszal. A régi és az új ötvözése egyaránt megmutatkozik az épületben. Az itt pihenők igazán átadhatják magukat a természetnek, szándékosan televízió és internet mentes!

A kertben grillezésre, bográcsozásra és szalonnasütésre van lehetőség.

www.hazadombon.hu

bottom of page