top of page
Börzsöny, Dunakanyar

RÓLUNK

2014-ben indultunk útnak. Ekkorra ismertük fel azt a növekvő igényt, mely a szabadidő aktív eltöltését célozza.
Egyre több iskolai csoport, és cég keresett meg minket, hogy szervezzük és vezessük le programjaikat. A Börzsöny fantasztikus hely erre – minden adott ahhoz, hogy azok, akik itt megfordulnak, feltöltődjenek, élményeket szerezzenek. Az Ipoly és a Garam vadregényes kanyarulatai, a hegység bringával bejárható útvonalai, eldugott tisztásai és az erdő nyugalma garancia erre.
 
Miután mindketten otthonunknak tekintjük a Börzsönyt, és vezettünk már túracsoportokat Európa szerte, fontosnak éreztük, hogy minél több emberrel megismertessük közvetlen környezetünket: Magyarország ezen részét.
 
Jól felszerelt, kényelmes, strapabíró kerékpárokat vásároltunk, melyek (legyen szó akár kényelmes nézelődős tekerésről, vagy nagyobb kihívásokat rejtő  mountain bike-os túráról) minden igényt kielégítenek; családi kenuink biztonságosak, akár gyermekekkel is bátran ajánlhatjuk azokat.
 
A 2014 óta eltelt időszakban rengeteg tapasztalatot szereztünk osztálykirándulások és csapatépítő túrák terén is, így bátran állíthatjuk, kevés dolog okozhat már meglepetést.
2021-ben – éppen a növekvő igényeket követve – bővítettük kínálatunkat. Egyrészt a céges csapatépítő túrákat a csoport számára egyedileg összeállított játékos feladatokkal egészítettük ki, így sokkal inkább betöltheti közösségépítő szerepét; másrészt együttműködést fejlesztő outdoor tréningeket is szervezünk.
Az elmúlt években számtalan magánszemély, iskolai- és céges csoport fordult meg nálunk – mindannyian rengeteg élménnyel köszöntek el tőlünk.

DSCF1795.JPG
DSC01005.JPG
RÓLUNK: Team Members

A CSAPAT
Központi számunk: +36 30 555 7946

Péter.jpg

WETZL PÉTER

Túravezetés, kajak/kenu kölcsönzés

Tel.: +36-30-931-0848

E-mail: sherpa.cortinasi@gmail.com

tuprog__bringa028.jpg

BLAHÓ CSABA

Túravezetés, kerékpár kölcsönzés

Tel.: +36-20-310-1525
E-mail: info@turaprogram.hu

Anchor 2

Küldj nekünk üzenetet, és kapcsolatba lépünk veled!
Az üzenetedben írd meg, milyen elképzelésed van a túráról, hányan, és mikor jönnétek!

Köszönjük, hamarosan jelentkezünk!

bottom of page