top of page
ZEBEGÉNY - VÁC - ZEBEGÉNY

Időpont: 2022. 06. 05.

VÁC.jpg

A kényelmes, városnéző túrák szerelmeseinek állítottuk össze ezt az e-bikeos útvonalat.

A bringaút nem az emelkedőiről híres, így az 54 kilométeres távolság ellenére is jó fizikummal könnyen teljesíthető. Vácra az Erzsébet sétányon gurulunk be, útba ejtve a Diadalívet, és a Zenepavilont, majd kis kitérővel a Barokk főteret, a Váci Székesegyházat, és a Váci Vár maradványait is láthatjátok. Menet közben Nagymaroson, és Verőcén is adódik lehetőség fagyizni, és továbbiak várnak ránk városnézés közben. A barangolással, az evés-ivással, kávézással együtt érdemes bő félnapos programnak szánni, hiszen sokkal jobb, ha mindenre elegendő idő van.

 

Persze előfordulhat, hogy vannak saját kedvenceitek. Olyan helyek, nevezetességek, vagy akár éttermek, cukrászdák, ahol jártatok már (mondjuk az iskolai évek alatt, vagy korábbi túrán), vagy olvastatok róla, és szívesen kipróbálnátok, megnéznétek, esetleg nosztalgiáznátok. Rugalmasan kezeljük ezeket az útleírásokat, így ha megosszátok velünk az ötleteiteket, örömmel változtatunk az eredeti elképzelésen, és beépítjük Nektek. Kérésetekre természetesen bármi el is hagyható, így szívesen vezetünk Titeket Vácig kizárólag azért is, hogy végigfagyizzuk az utat :)

 

Az is megeshet, hogy kedvetek támad a kollégákkal, barátokkal egy ilyesmihez, de az időpont az, ami visszatart titeket.. Jó hírünk van - ha szabad a naptárunkban az a nap, amit kinéztetek erre, akkor a fentiektől eltérő időpontban is nekivághatunk.

 

A túra díja 9.900.-- forint/fő, mely tartalmazza az e-bikeok bérleti, és a túravezető díját is. Mivel törekszünk a kiscsoportos, személyre szabott programokra, mindenképpen szükséges egy telefonos vagy emailes előfoglalás a +3630 555 7946 vagy a szervezes@turaprogram.hu címen. A csoportok 4-8 fősek, ne aggódjatok, nem kell tömegben tekerni, mindenkire odafigyelünk.

Vác
bottom of page