top of page
ZEBEGÉNY - ESZTERGOM- ZEBEGÉNY

Időpont: 2022. 06. 12.

ESZTERGOM.jpg

A Dunakanyar egyik legszebb városába, a  jobb partra kalauzol Titeket ez az e-bikeos városnéző túra.

Szinte semmi emelkedő sincs ezen az útvonalon, ahol pedig egy pici púp adódik, ott segítenek a bringák. A Duna túlpartjára komppal jutunk át a szobi révnél. Az útvonal egyetlen szépséghibája, hogy a jobb parton Pilismarót és Esztergom között, ki tudja, milyen megfontolásból, de nincs bringaút. Cserébe a befutónál kárpótol minket az Esztergomi Bazilika látványa, de a Vármúzeumot, a Dzsámit, és a Sötét kaput is útba ejtjük az éttermen, és fagyizón kívül.

 

Esztergomban számtalan lehetőség adódik, ha finomat szeretnétek enni, vagy igazán jó helyen sütizni.

Persze előfordulhat, hogy vannak saját kedvenceitek. Olyan helyek, nevezetességek, vagy akár éttermek, cukrászdák, ahol jártatok már (mondjuk az iskolai évek alatt, vagy korábbi túrán), vagy olvastatok róla, és szívesen kipróbálnátok, megnéznétek, esetleg nosztalgiáznátok. Rugalmasan kezeljük ezeket az útleírásokat, így ha megosszátok velünk az ötleteiteket, örömmel változtatunk az eredeti elképzelésen, és beépítjük Nektek. Kérésetekre természetesen bármi el is hagyható, így szívesen vezetünk Titeket Esztergomig kizárólag azért is, hogy fagyizzunk :)

 

Az is megeshet, hogy kedvetek támad a kollégákkal, barátokkal egy ilyesmihez, de az időpont az, ami visszatart titeket.. Jó hírünk van - ha szabad a naptárunkban az a nap, amit kinéztetek erre, akkor a fentiektől eltérő időpontban is nekivághatunk.

 

A túra díja 9.900.-- forint/fő, mely tartalmazza az e-bikeok bérleti, és a túravezető díját is. Mivel törekszünk a kiscsoportos, személyre szabott programokra, mindenképpen szükséges egy telefonos vagy emailes előfoglalás a +3630 555 7946 vagy a szervezes@turaprogram.hu címen.A csoportok 4-8 fősek, ne izguljatok, nem kell tömegben tekerni, mindenkire odafigyelünk.

esztergom
bottom of page