top of page
  • Writer's pictureturaprogram.hu

LEPOROLTUK AZ UTÁNFUTÓ TARTALMÁT

A nappalok hosszabbodásával nem csak a medvék ébrednek…. Bennünk is feléledt a késztetés, hogy előkeressük a bringatároló utánfutó ajtaját nyitó kulcsokat, és a hosszú hétvégét már az új szezonra hangolódva töltsük – tavaszi kerékpár-karbantartó napokat tartottunk.

A fagy elől menedékbe helyezett dobogó összeállításával kezdtünk, aztán előszedtük a télire elcsomagolt montikat, e-bikeokat, és a városnéző bringáinkat. Végigzongoráztuk rajtuk azt a műveletsort, amit a jó gazda szezon kezdetekor a saját bringáján is végigvesz: leellenőriztük a fékeket, a hajtást, a váltókat és a guminyomást. Cseréltünk markolatokat, bowdent, külső gumikat; tisztítottunk, olajoztunk, hogy úgy adhassuk oda nektek, ahogyan magunk is szívesen használnánk őket.

Ajándéknak is örülhettünk, ráadásul triplán….Egyrészt, mert csomagot bontogatni jó (különösen, ha az embert tudja, hogy bringa van benne), másrészt az üzembe helyezés öröme is a miénk volt. De arra is jó volt gondolni, hogy akik majd használják, biztosan értékelni fogják – két új e-bringával gazdagodott a bérbe vehető járgányok sora, melyekkel kényelmesen róhatjátok majd a kilométereket. Igazán kíváncsiak vagyunk, ki lesz az első, aki elviszi őket egy körre :)

Készen vagyunk, szerintünk minden a helyén. Aki bújt, aki nem - jöhettek! Várunk titeket!115 views0 comments

Recent Posts

See All

TEREPEN

Коментарі


bottom of page